Otthon

Sinsay haul és tapasztalatok

Sziasztok!

Végre újabb bejegyzéssel jelentkezem nektek, és már nagyon vártam, hogy elkészíthessem ezt. A Sinsay webshopja nem ismeretlen számomra, ugyanis már lassan másfél, két éve fedeztem fel, de valamiért eddig soha nem rendeltem onnan. Június elején viszont ez megtört, és azóta négy rendelésen vagyok túl, és több terméket is rendeltem. Most megmutatom nektek ezeket, illetve a végén megírom a tapasztalataimat, személyes véleményemet a Sinsay-ről.

Azokat a termékeket, amik fent vannak a webshopban, belinkelem a képek alatt – van olyan, ami épp nem elérhető, de hátha lesz még belőlük.

Mosókapszula-tároló doboz

A legutolsó rendelésem legjobban várt darabja az ez a mosókapszula-tároló doboz volt, amibe első látásra beleszerettem. Aki követ Instagramon, az már láthatta, hogy a mini mosókonyhám felújításon esett át, így ez oda került be a polcra.

Szerencsére abszolút sértetlenül érkezett, nem volt megnyomódva, a fekete festék van picit megkopva, de abszolút nem feltűnő. Van / volt egyébként ennek egy mosóporos változata is, amihez egy nagyon szuper kis adagoló kanál is jár, és az szintén nagy szerelem volt, viszont mivel abszolút nem használok mosóport, így sajnos nem tudtam volna hasznosítani, nem volt rá szükségem.

Üveg tároló bambusz fedéllel és kanállal

Szintén az utolsó rendelésem részeként érkezett meg ez a két darabból álló üvegcse szett, ami szintén a mosókonyhában kapott helyet. Először Candicountryhome-nál láttam ilyen – vagy ehhez hasonló – üveget, és nagyon megtetszett az, ahogy felhasználta, így amikor rábukkantam a Sinsay weboldalán tudtam, hogy ez kell nekem.

Két darabos szettben vásárolható meg, az üveg nagyon vastag, minőségi, a bambusz fedél és kanál pedig szerintem nagyon menő. Végül ezekbe textilfehérítő, illetve folttisztító került, és nagyon tetszik a végeredmény.

Fa tortaállvány

Ezen a fa tortaállványon sokat gondolkoztam, mert relatíve drágább volt, mint gondoltam, illetve féltem attól, hogy mivel fából van, ezért hogyan is fog élőben kinézni. Bár a mérete fel volt tűntetve a weboldalon, először mégis kissé csalódott voltam, mert kisebb volt, mint amire számítottam, és a színe is kissé szürkés, amit meg kellett szoknom.

Ettől függetlenül nem bánom, hogy megvettem, mert a minősége szuper, és multifunkciós – év közben dekorokat fogok rajta tárolni, karácsonykor pedig süteményes kínálóként fog funkcionálni.

Fa tárolódoboz

Ez a tárolódoboz kissé impulzus vásárlás volt, ugyanis amikor én rendeltem, akkor még olcsóbb volt, és úgy voltam vele, hogy valahol majd felhasználom. Végül az aprópénzt kezdtük benne gyűjteni, annak tökéletes, de egyébként egy nem túl mély dobozról van szó, tehát túl sok minden nem fér bele.

Ez is 100% fa, ami szerintem szuper, nagyon tetszenek mostanában a fa dolgok.

Fa tálca

Már az őszi dekorációra készülve vettem meg ezt a relatíve hosszú, 45 cm-es fa tálcát, amivel teljesen meg vagyok elégedve. Ez is 100% fa, és gyönyörű a színe, a kinézete, a kidolgozása. Nagyon várom már tényleg az őszi időszakot, talán még jobban, mint eddig bármikor, nagyon szeretnék már őszi színekkel, motívumokkal dekorálni. 🙂

Fekete lámpások

Ezeket a lámpásokat nevetségesen olcsón, 755 forintért tudtam beszerezni, viszont azóta már nem elérhetőek a webshopban. Eredeti funkciójukban nem voltam elragadtatva tőlük, viszont miután elkészült belőlük az étkezőbe a lámpa, abszolút szerelem lett az egész.

Erről, és az elődjéről Instagramon meséltem már nektek, így akit érdekel, hogy mi is ez pontosan, az ott meg tudja nézni.

Három darabos poszter

Ezt a három darabos posztert már hónapokkal ezelőtt nézegettem folyamatosan, sokszor voltam úgy vele, hogy megrendelem, de mégse lett belőle semmi. Végül a legelső rendelésem alkalmával akciósan végre lecsaptam rá, és megrendeltem.

Sajnos az első rendelésembe két olyan termék is belekerült, amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett. Az egyikről majd lentebb mesélek, a másik pedig ezek a poszterek. A papír minősége nagyon szuper, az, hogy hengerben küldik szintén, hiszen így nem sérül a poszter, és távolról még jól is néznek ki a képek, de közelről nem. Ha alaposan megnézem, akkor bizony elég pixeles a nyomtatás, sajnos nem olyan jó a minősége, mint amire vártam. Ettől függetlenül felkerült a hálószoba falára, és messziről tényleg tetszik – na meg egyébként is szerelmes vagyok az erdőkbe, így abszolút passzol hozzám -, csak senki ne akarja közelről vizslatni.

Fonott kosár

Ez a darab az árával hívta fel magára a figyelmemet, mert akciósan 3995 forint helyett 1495 forintért sikerült megvennem. 29X35 cm-es, tehát elég nagy darabról van szó, és nagyon tetszik a kinézete. Szerencsére a fonás is sértetlen, a fekete részletekkel pedig tökéletesen passzol a házunkba. Kicsit még össze van nyomódva, még ki kell rúgnia magát, de lehet rajta segíteni, én például majd kitömöm párnákkal, ruhadarabokkal, hogy visszanyerje a formáját.

Tapasztalatok, csalódások

És akkor jöjjön a mesélősebb rész. A fentieken kívül rendeltem még pár dolgot, amit nem fotóztam le. Ilyen például két baseball sapka, nekem egy és páromnak egy, amik szuperek, és tökéletesek lesznek a kertészkedéshez. Eddig egyetlen egy ruhadarabot rendeltem, viszont az csalódás volt. Szerettem volna egy rövidnadrágot nyárra, de hihetetlenül válogatós vagyok a ruhák terén. Végül találtam egy darabot, ami nem csak minta nélküli fekete volt, hanem két zsebe is van. Viszont élőben sajnos a szabása abszolút nem olyan, mint a képeken. Többször is összehasonlítottam, de a szár hosszúsága élőben negyed annyi, mint a képeken, amit így nem is fogok használni, mert extra kényelmetlen. Nem küldtem vissza, mert a címkéje már nincs meg, valószínűleg elajándékozom valakinek, aki használni is fogja, de ezek után nem igazán merek ruhadarabokat rendelni.

A másik hatalmas csalódás a legelső rendelésemmel érkezett, méghozzá egy szőnyeg formájában. Képek alapján hatalmas szerelem volt, a mintája hasonlít a nappaliban lévő szőnyegre, az anyaga is jónak nézett ki. Aztán megérkezett, leterítettem a helyére – ráadásul olyan helyre, amire naponta kétszer lépünk összesen -, és másnapra elkezdtek feljönni a szálak a szőnyeg felszínéről. Próbáltam visszatuszkolni a helyükre, de lehetetlen, így pedig elég csúnya látvány. Mutatom:

 

Egyébként magáról a webshopról vegyes véleményem van. Örülök neki, hogy van lehetőség online vásárolni, az árak is szuperek, és elég sűrűn vannak különböző akciók. Viszont a szállítási idő hosszú, illetve jártam már úgy is, hogy megrendeltem egy terméket, online kifizettem, majd rá három-négy napra jött az email, hogy nincs már belőle, úgyhogy visszautalják az árát, ami azért volt bosszantó, mert az volt az adott rendelés alapja.

Mindentől függetlenül szerintem fogok még tőlük vásárolni, viszont megtanultam, hogy inkább rajta hagyom mindenen a címkét pár napig, és úgy próbálgatom az adott terméket, hogy ha mégse válik be, akkor vissza tudjam küldeni.

Ti rendeltetek már a Sinsay-ből bármit?

Jó alkotást!

Niki