Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Lezárás | December Daily

Sziasztok!

Ez a nap is eljött, december 24-et írunk, ami azt jelenti, hogy a végére értem az adventi December Daily blogsorozatnak. Sokat gondolkoztam azon, hogy mára milyen bejegyzést készítsek, végül úgy döntöttem, hogy mesélek picit, illetve mutatok pár képet az idei dekorról – ami abszolút nem minden, de már rengeteg részét láthattátok a dekorációnak az előző posztokban.

Talán kicsit nyálasnak fog hangzani, de sokat adott nekem ez a 24 nap – ami igazából csak nektek volt 24 nap, ugyanis nekem az egész évemet felölelte. Tavasz óta foglalkoztam a témákkal, folyamatosan gondolkoztam, figyeltem, ötleteltem, és rengeteget is dolgoztam vele. Ettől függetlenül nem sok visszajelzés érkezett rájuk, ami talán más embert nagyon bánthatna, engem viszont nem. Tudom, hogy sokan olvastátok a bejegyzéseket, még ha nem is reagáltatok rá egyik platformon sem, és ez nekem éppen elég.

Kaptam viszont olyan visszajelzést is, hogy valakinek annyira tetszett az egyik ötletem, hogy ő is elkészítette. És én éppen ezért írom ezeket a bejegyzéseket. Nem a lájkokért, nem a kommentekért, hanem hogy ötleteket tudjak adni nektek, inspirálódni tudjatok. Számomra abszolút ez a fontos, és nem a számok. Ettől függetlenül viszont jövőre valószínűleg nem lesz ilyen blogsorozat.

Ennek nagyon egyszerű oka van: mint fentebb is írtam, rengeteg időmet elvették ezek a projektek az egész év folyamán, és pont emiatt alig készült bármilyen más bejegyzés az évben. Jövőre szeretnék kicsit több tartalommal szolgálni nektek, amihez az kell, hogy 100%-ig az adott évszakra, ünnepre tudjak fókuszálni. Viszont imádtam ezeket a projekteket, azt is, hogy naponta volt friss tartalom, ezért lehet, hogy két év múlva újra belevágok ebbe.

Idénre pedig búcsúzom tőletek, legalábbis ami a blogot illeti, Instagramon még találkozunk decemberben. Ezúton kívánok nektek kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet. Köszönöm, hogy olvastatok, jövőre találkozunk. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó alkotást!

Niki