Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Fenyő koszorú | December Daily

Sziasztok!

Vannak azok a projektek, amiket már mondjuk évek óta tervezek elkészíteni, de csak most jött el az ideje. Ilyen ez a műfenyő koszorú is, amit már régóta terveztem megcsinálni, azonban be kell valljam, hogy eddig sehol nem találtam olyan műfenyő ágakat, amik jó áron lennének, és valódi tűlevél kinézetük lenne, nem pedig 2D-s lapocskák. Most végre sikerült ilyet beszereznem, így el is készítettem az álom fenyő koszorúmat.

A műfenyő ágakat végül a Kreatív Hobby Webáruházból vásároltam meg, ahol igazán jó áron lehet hozzájuk jutni. Kellően nagyok, és tényleg szép, tűlevél hatású levelekkel rendelkeznek.

Viszont hogy kissé érdekesebbé tegyem a dolgot, mű tuja ágakat is használtam, amiket a tavaly vásároltam a Pepcoban beszúrós pickként, csak én darabjaira szedtem, hiszen jelen projekthez csak a zöldek kellettek nekem. Először körbetekertem az alapot juta szalaggal, hogy fixebben álljanak majd az ágak, és felragasztgattam a tuja ágakat.

Ezután jöhettek is a műfenyő ágak, amiket próbáltam minél sűrűbben ragasztani, hogy véletlenül se látszódjon ki az alap. Természetesen itt is először a nagyobb ágakkal kezdtem, majd végül az Aliexpressről rendelt kis mini fenyőágakkal egészítettem ki, azokkal töltöttem ki a réseket.

Egy valamire figyeltem nagyon, hogy az ágak mindig egy irányba nézzenek, így még szebben kiadja a koszorú formát, és nem torkollik teljes káoszba a végeredmény.

 

Először csak piros bogyókkal akartam díszíteni – ebből végül kétfélét is használtam, az egyiken sok apró bogyó van egy hosszabb száron, a másik pedig egyesével van, és csipkebogyó kinézete van -, de végül úgy döntöttem, hogy szuperül fog kinézni rajta az apró toboz is.

Az egészet megkoronáztam egy hatalmas dupla masnival, amihez piros-fekete kockás szalagot használtam, és ez így abszolút illik a lakás stílusába.

 

Előfordulhat még, hogy végül fog rákerülni fény is, ehhez még tavasszal rendeltem is Aliexpressről drótos fényfüzért meleg fehér színben, ezt még rá kell próbálnom, hogy tetszik-e. Mindenesetre ez lett az egyik legnagyobb kedvencem az összes projekt közül, és hihetetlenül örülök annak, hogy végül elkészítettem.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki