Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Fenyő képkeretben | December Daily

Sziasztok!

Előszeretettel szoktam karácsonyi DIY videókat nézni Youtube-on, ilyenkor pedig ami megtetszik vagy inspirál, arról készítek egy képernyőképet, hogy ha esetleg jön az ihlet, akkor legyen mihez nyúlni. A mai projekt épp egy ilyen, és mivel sajnos csak képernyőképem van róla – illetve a keretben lévő képet még tavasszal nyomtattam -, ezért sajnos nem tudom megmondani, hogy ki ihlette ezt, viszont nagy szerelem lett ez a dekor is.

Ezt a projektet mindenféleképpen egy mini fenyő koszorúval szerettem volna elkészíteni, úgyhogy felástam a kreatív szobámat, és kereste, egy fa kör alapot, amit először lefestettem fenyőzöld matt akrilfestékkel, majd az Alexpressről rendelt mini fenyőágakkal ragasztottam körbe.

Hogy ne legyen túl snassz az egész, ragasztottam a koszorúra piros kis bogyókat, amiknek a kinézete nekem nagyon tetszik, nagyon szép kidolgozás.

Mint említettem, a hölgynél, aki elkészítette ezt a dekort fel volt töltve letölthető verzióban a keretben lévő kép, és úgy véltem, hogy ez annyira passzol az egészhez, hogy végül én is ezt használtam hozzá – a keret pedig Pepcos, és nagyon imádom most ezt a típusú, színű képkeretet.

Végül sötétzöld bársony szalagot fűztem át a koszorún, és a képkeret hátulján celluxszal rögzítettem. Így teljes mértékben szétszedhető, a képkeret másra is használható, aztán könnyű újra összerakni.

Ez is tipikusan olyan projekt lett, ami egy óra alatt elkészíthető, mégis egyedi, és feldobja a lakás hangulatát. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, szerintem szuperül néz ki.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki