Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Fali dekor | December Daily

Sziasztok!

A karácsony közeledtével előszeretettel használok különböző beszúró műnövényeket, pickeket, azonban nehéz olyat találni, ami nekem tényleg tetszik is. Rengeteg olyan van, ami számomra már a túl gagyi kategóriába esik, és kevés olyan, ami tényleg szép. Most viszont találtam olyat, ami nagyon tetszik, így végül ennek a felhasználásával készítettem egy fali dekort.

Az egész fali dekor alapja egy fa lap volt, amit a Pentart dió színű lazúrral kentem le. Több mindent is festettem ezzel a lazúrral, és nagyon megszerettem. Mind a színe meseszép, mind az, hogy vízes bázisú, így abszolút felhasználóbarát.

A lazúr száradása után maszkolószalaggal kijelöltem egy sávot, és lefestettem matt piros akrilfestékkel.

A feliratot kézzel, fehér filc segítségével vittem fel – ez látszik is, hogy nem a legprofibb megoldás, de nekem így is tetszik -, majd az alsó részre cuki piros-fehér csíkos madzagot kötöttem.

A piros bogyós, almás picket a Kosárboltból rendeltem, és szerintem igazán szépen néz ki. kettőt ragasztottam fel úgy, hogy fedjék egymást, majd az illesztéshez takarás céljából kis műfenyő ágakat ragasztottam. Ezen a picken alapból voltak piros bogyók, illetve alma, de találhattok náluk havas-fehér verziót is.

A lazúrozással együtt másfél-két óra alatt készen is voltam vele – a felirat elkészítése tartott a legtöbb ideig -, és szerintem szuperül fog mutatni az idei dekorációk között.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki