Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Fából gyertyatartó | December Daily

Sziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb olyan embernek, aki szeret kézműveskedni, kreatívkodni, annak a legnagyobb inspirációs forrása a Pinterest. Így vagyok ezzel én is, órákat tudok eltölteni a telefont nyomkodva, miközben különböző DIY, kreatív ötleteket keresgélek. Egy ilyen alkalommal jött velem szembe egy kép egy fenyőfa alakú gyertyatartóról, és tudtam, hogy nekem is el kell készítenem.

Az eredeti ötlet annyiban tér el az enyémtől, hogy ott három különböző részből rakták össze magát a fenyő alakját, nekem viszont jobban tetszett úgy, ha egy darabból áll az egész, végül így vágtam ki a fából a formát.

A talp részt külön vágtam le, figyelve arra, hogy arányait tekintve jól mutasson a fa előtt, illetve ráférjen egy nagyobb gyertya – a képen az egyik Pepcos gyertyát használtam dekornak, de igazából az Aurora Candle gyertyáimhoz készítettem ezt. 🙂

A talpat hátulról rögzítettem a fenyőhöz két csavarral, de előtte az éleket ragasztóval is bekentem, hogy véletlenül se váljanak el egymástól.

Alapos csiszolás és portalanítás után az Obis sötét dió lazúrral kentem át a felületet, amivel egyszerűen imádok dolgozni.

Nekem nagyon tetszik a végeredmény, az elkészítése nem bonyolult, és hihetetlenül szép lesz, amikor használatba veszem az Aurora Candle Diótörő gyertyámmal.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki