Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

Bársonyporos szépségek | December Daily

Sziasztok!

Vajon van még valami, amit nem mondtam el a bársonyporral kapcsolatban nektek? Nem hinném, hiszen többször is találkozhattatok már vele a blogon. Nem véletlen, ugyanis nagyon szeretem ezt az anyagot, technikát, igazán egyedi dolgokat lehet vele alkotni, és bármilyen unalmas tárgyat, dekort igazán egyedivé lehet vele tenni. Szinte elképzelhetetlennek tartottam, hogy idén ne alkossak vele valamit, és hát igazam is lett, meseszép karácsonyfa díszek készültek a használatával.

A fenti képen látható műanyag díszeket a nyár folyamán vettem Marketplace-en. Imdáok ott böngészni, rengeteg kincsre lehet bukkanni. Ezeknek a díszeknek a formája tetszett meg nagyon, és tudtam, hogy több projektre is jók lesznek.

Túl sokat nem is mesélnék a mai bejegyzésben, hiszen már mindannyian tudhatjátok a bársonyporozás lépéseit: alapozás – színes akril festék – öntapadóra száradó ragasztó – bársonypor. Idén a bordóhoz kevertem egy cseppnyi piros bársonyport is, így még lenyűgözőbb lett a szín.

Íme a bordó változatok, piros csillámporral meghintve a visszafogott csillogásért:

 

 

És a mélyzöldek, amik zöld és fekete bársonypor keverésével készültek, zöld csillámporral ( élőben sokkal szebb az árnyalat, sajnos a kamera nem igazán szerette ezt a színt, képtelen voltam a valós árnyalatot lekapni ):

 

 

Azt hiszem most már beismerhetjük, hogy a bársonypor mindennek jól áll. 🙂

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki