Évszakok,  Karácsony,  Tél,  Ünnepek

5 perces dekor | December Daily

Sziasztok!

A decemberi, karácsonyi hajtásban sokan vagyunk azzal, hogy nincs elég időnk kreatív DIY dekorokat gyártani. Bár én már a nyáron nekiálltam ezeket elkészíteni, mégis gondoltam azokra, akik gyorsan szeretnének valami egyedit alkotni, ezért ma egy újabb, ezúttal olyan képkeretes dekort hoztam nektek, ami 5 perc alatt elkészíthető, mégsem tucat dekor lesz belőle.

Az egész dekorhoz csupán egy képkeretre lesz szükségünk üveggel, egy nyomtatott feliratra, valamint alkoholos filcre.

Én úgy álmodtam meg az egészet, hogy az üveg felső részére került az írás, alá pedig szerettem volna valamilyen nyomtatott képet amit végül a Pinteresten találtam meg. Ez természetesen kihagyható, de akár scrapbook papírral is helyettesíthető. A felirathoz a betűtípusokat a Dafont oldalán kerestem ki, majd a megfelelő szöveg bevitele után összeszerkesztettem őket, beállítottam a számomra megfelelő méretet, és kinyomtattam.

A világ legegyszerűbb dolga lesz a szöveg átvitele, ugyanis elég az üveg alá helyezni a papírt, és már át is lehet írni rá az alkoholos filccel. Én most feketével dolgoztam, de szuper karácsonyi színvilágú ezüst és arany filcek is kaphatók már.

Természetesen ha valaki nem szeretné “összefirkálni” az üveget, annak elég, ha kinyomtatja a grafikát, és belehelyezi a keretbe, én azonban valami extrább megoldást szerettem volna – bár tény, hogy így másra nem használható az üveg. 🙂

Hogy még egy kicsit extrább legyen, végül az egyik sarokba ragasztópisztollyal felragasztottam két kis műfenyő ágat, illetve három piros bogyót, ugyanis ezek – is – fogják jellemezni az idei karácsonyi dekoromat.

Az elkészítési ideje tényleg nem sok, főleg ha előre dolgozik az ember a nyomtatandó lapokkal, és abszolút személyre szabható.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánok! 🙂

Niki